Cozi la vaccinare. Zeci de persoane au venit la maratonul de imunizare organizat de USMF „Nicolae Testemițanu” (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Cozi la vaccinare. Zeci de persoane au venit la maratonul de imunizare organizat de USMF „Nicolae Testemițanu” (VIDEO)

Zeci de persoane stau în rând pentru a se vaccina împotriva COVID-19, în cadrul maratonului de imunizare organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini video în acest sens.

Imunizarea cu Pfizer-BioNTech se desfășoară la punctul de vaccinare anti-COVID-19 deschis în incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25), unde sunt 6 fluxuri de imunizare.

Imunizarea cu vaccinul Sinopharm și AstraZeneca se desfășoară în incinta Blocului didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27).

USMF „Nicolae Testemițanu” va asigura și rapelul (a doua doză): în perioada 11-13 iunie – cu vaccinurile Sinopharm și Pfizer-BioNTech, și în perioada 16-18 iulie – cu AstraZeneca.

USMF „Nicolae Testemițanu” face apel către întreaga populație să participe la acest maraton și să se imunizeze cu unul dintre vaccinurile Sinopharm, AstraZeneca sau Pfizer. Vaccinarea se realizează fără programare, în regim non-stop – 24/24, în baza buletinului de identitate.

Precizăm că maratonul de imunizare împotriva COVID-19 a fost lansat vineri, 21 mai, la ora 15:00 și se va desfășura până duminică, 23 mai, ora 21:00.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: