„Cum se spune în popor, fie minte, fie spune minciuni”. Vasile Bolea a solicitat verificarea declarației de avere a Maiei Sandu
Full Article 2 minutes read

„Cum se spune în popor, fie minte, fie spune minciuni”. Vasile Bolea a solicitat verificarea declarației de avere a Maiei Sandu

Deputatul PSRM, Vasile Bolea a expediat un demers în adresa Autorității Naționale de Integritate, Procuraturii Generale și Comisiei Electorale Centrale în legătură cu declarația de avere a liderei PAS, Maiei Sandu. Bolea susține că a găsit mai multe neconcordanțe.

„După ce câțiva ani spunea că a trăit din rezervele din conturile bancare de peste hotare, acum Maia Sandu a revenit la această poveste fără de sfârșit. Totuși, am făcut o comparație a sumelor declarate oficial de către Maia Sandu și afirmația că cheltuie doar 5-6 mii de lei pe lună. Diferența este de 6-7 ori”, a scris Bolea pe pagina sa de Facebook.

Bolea susține că a analizat declarația de avere a Maiei Sandu din 2012 și până în prezent. Acesta a constat că „cheltuielile medii lunare constituie 36 813,50 de le pe lună”.

„Este un calcul pe care oricine poate să-l facă. Astfel, observăm o neconcordanță cu sumele reale cheltuite în raport cu cele anunțate public, ceea ce înseamnă că lidera PAS, cum se spune în popor, fie minte, fie spune minciuni”, a mai spus Bolea.

Precizăm că Maia Sandu nu a venit cu o reacție la acest subiect.

Șefa “deputaților onești”, care s-au adeverit a fi curat-murdari, adică politicieni ce-și ascund sursele de venit și…

Posted by Bolea Vasile on Wednesday, 19 August 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: