Curtea de Apel Chișinău a decis: Vitalie Balinschi rămâne în cursa electorală de la Hâncești
Full Article 50 second read

Curtea de Apel Chișinău a decis: Vitalie Balinschi rămâne în cursa electorală de la Hâncești

Curtea de Apel Chișinău a respins cererea Comisiei Electorale Centrale (CEC), care a solicitat excluderea lui Vitalie Balinschi, candidatului Partidului Șor , din cursa electorală de la Hâncești, se anunță într-un comunicat de presă al fracțiuni. 

Menționăm că astăzi, 10 martie, Partidul Șor a organizat o acțiune de protest la Curtea de Apel Chișinău în susținerea lui Balinschi.

Amintim că Comisia Electorală Centrală a solicita Curții de Apel Chișinău examinarea anulării înregistrării candidatului Partidului Șor, Vitalie Balinschi la cursa electorală din circumscripția uninominală Hâncești.

Decizia vine în contextul examinării unei sesizări depuse la CEC de către Partidul Liberal, care relevă unele încălcări ale prevederilor legale comise de Partidul Politic Șor, în cadrul desfășurării campaniei electorale. Potrivit sursei citate, acestea se referă la utilizarea unor fonduri financiare și materiale nedeclarate, în partea ce ține de organizarea transportării alegătorilor în scopuri electorale.

 

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: