Curtea Supremă de Justiție rămâne fără magistrați? 15 angajați au demisionat
Full Article 30 second read

Curtea Supremă de Justiție rămâne fără magistrați? 15 angajați au demisionat

Consiliul Superior al Magistraturii s-a reunit astăzi în ședință și a aprobat cererile de eliberare din funcție a 15 magistrați de la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), comunică MOLDPRES.

Membrii CSM au aprobat demisiile următorilor magistrați ai CSJ: Iurie Bejenaru, Victor Boico, Victor Burduh, Ghenadie Plămădeală, Luiza Gafton, Petru Moraru, Victor Micu, Nadejda Toma, Maria Ghervas, Ala Cobăneanu, Elena Cobzac, Iulia Diaconu, Galina Stratulat, Svetlana Filincova și Liliana Catan.

Tot astăzi CSM a aprobat cererile de demisie a trei judecători de la Curtea de Apel.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: