„Dacă auziți în depărtare un isteric „Алиллуйя” – suntem noi”. Trupa Bi-2 va face repetiții la Chișinău, înainte de marele concert
Full Article 2 minutes read

„Dacă auziți în depărtare un isteric „Алиллуйя” – suntem noi”. Trupa Bi-2 va face repetiții la Chișinău, înainte de marele concert

Trupa rock Bi-2 va susține un concert, pe 10 martie, la Chișinău. Cu toatea acestea trupa va sosi la în capitală, pe 10 martie, pentru a face repetiții, înainte de concertul care va da startul turneului în susținerea noului album „Алиллуйя”. Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a formației.

Muzicienii au menționat că îi „așteaptă un mare turneu internațional de susținere a noului album „Алиллуйя”, dar concertul de premieră, potrivit lor, este cel mai important. Acesta va avea loc pe 10 martie, la complexul Chișinău Arena.

„În trecut, fiecare turneu nou al Bi-2 începea cu noi închiriind sala pentru câteva zile, baricadându-ne bine acolo și rulând noul show până ne învinețeam la față sau chiar ne înnegream la ochi (de obicei, dar au fost tot felul de lucruri). Și, deși condițiile de începere a noului turneu au fost cele mai dificile din câte ne amintim, nu a fost deloc o opțiune să evităm un nou spectacol mare fără o ascuțire prealabilă. Așa că, ajungem la Chișinău pe 7 martie și mergem direct într-o mică sală locală închiriată pentru repetiții. Acolo vom petrece două zile, cu pauze pentru mic dejunuri, după-amiezi și somn agitat. Dacă cineva se plimbă prin oraș și aude în depărtare „A-A-A-A-A-A-A-A-ALLIU-U-U-U-U-YA”, suntem noi”, au scris muzicienii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: