De Crăciun pe stil nou, peste 22 mii de moldoveni au intrat în țară: câți străini au venit în Moldova 
Full Article 40 second read

De Crăciun pe stil nou, peste 22 mii de moldoveni au intrat în țară: câți străini au venit în Moldova 

Pe 25 decembrie, când s-a sărbătorit Crăciunul de rit nou, s-au înregistrat 54 848 traversări prin punctele de trecere a frontierei Republicii Moldova. Cele mai multe traversări, 36 593, au fost pe sensul de intrare în țară. 

Reprezentanții Poliției de Frontieră menționează că mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 32 221, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 22 627.

Cea mai activă frontieră a fost cu România – 31 207 traversări, la granița moldo-ucraineană fiind semnalate – 15 009 treceri și alte 8 632 traversări – frontiera aeriană.

Poliția de Frontieră precizează că la această oră, punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim normal, fiind înregistrate valori moderate în trafic.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: