Deputată PAS: „Mai e loc de un partid sănătos în Moldova”
Full Article 2 minutes read

Deputată PAS: „Mai e loc de un partid sănătos în Moldova”

Deputata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Mariana Lucrețeanu a comentat rezultatele alegerilor din Chișinău. Parlamentara susține că a văzut comentarii precum că „unii n-au avut cu cine vota”. „Înscrie-te în campanie, fă-ți un partid și dă-i bătaie”, a menționat deputata, adăugând că „mai e loc de un partid sănătos în Moldova”. 

Deputata PAS a menționat că a văzut pe rețelele de socializare că multe persoane se plâng că nu au pe cine să voteze. Ea consideră că pe arena politică a Moldovei mai este loc „de un partid sănătos”.

Înscrie-te în campanie, fă-ți un partid și dă-i bătaie. Sau nu vrei tot balamukul din “politica e murdară”! Sau nu vrei responsabilitate să-ți asumi? Sau nu vrei să te critice popa în biserică și să te numească “hoț”, chiar dacă n-ai furat o lețcaie? Nu Păcat. Mai e loc de un partid sănătos în Moldova. Dă fundul jios de pe Facebook și fă-l. Luptă. Dar nu lăsa corupții la putere pentru că te-ai dezamăgit. Fă ceva util dacă nu ai cu cine vota”, a conchis parlamentara.

Ion Ceban a obținut de la chișinăuieni al doilea mandat în calitate de primar. În primul tur, acesta a adunat 50,62% din voturi. El este urmat de candidatul PAS Lilian Carp, pentru care și-au dat votul 28,23% dintre participanții la vot.

Menționăm că pe 6 noiembrie, Ion Ceban a declarat că „prioritatea de top pentru acest mandat” va fi infrastructura rutieră. El a mulțumit locuitorilor municipiului pentru că și-au dat votul în susținea lui și a spus că a luat notițe „la unele remarci”, inclusiv ale unor contracandidați.

În Consiliul Municipal Chișinău au acces 7 partide. PAS și MAN ar putea avea câte 20 de consilieri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: