parlament.md

Deputații s-au întrunit în prima ședință plenară din acest an (LIVE)

Deputații s-au întrunit în prima ședință plenară din anul 2021. Ședința a fost planificată pentru ora 10:00, iar pe ordinea de zi figurează 41 de subiecte.

În cadrul ședinței, deputații intenționează să discute modificările legii cu privire la dezvoltarea regională a Moldovei, modificări la legea privind cadastru, legea Inspectoratului General al Carabinierilor, precum și legea privind activitățile poliției și statutul unui politist.

Deputații intenționează, de asemenea, să audieze raportul Procuraturii Generale, Ministerului Justiției și Agenției Proprietății Publice cu privire la cercetarea cazului legat de concesionarea aeroportului din Chișinău.

În plus, parlamentul trebuie să aprobe demisia deputatului din Partidul Socialiștilor Vladimir Golovatiuc. În decembrie anul trecut, guvernul i-a aprobat candidatura pentru postul de ambasador al Moldovei în Rusia.

Anterior, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu, a declarat că candidata la funcția de prim-ministru Natalia Gavriliță va prezenta programul de lucru al guvernului în parlament la începutul săptămânii viitoare.

Menționăm că sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Cum depistăm manipularea prin imagini și videouri editate

O imagine reală a lumii în care trăim se bazează pe informația pe care o consumăm, inclusiv pe veridicitatea conținutului vizual (fotografii, videouri) pe care îl întâlnim. Astfel, trebuie să învățăm a deosebi un conținut vizual real de cel editat sau trucat. Iar asta nu este doar o competență tehnică, dar și o necesitate care contribuie la consolidarea unei societăți bine informate, care știe să discearnă între adevăr și manipulare.

STOP FALS! – campania împotriva informației false și tendențioase, realizată de Asociația Presei Independente (API), prezintă în infograficul de mai jos câteva metode simple de a depista imaginile și videourile editate. #NuDezinformării #RaporteazăFalsurile

Te încurajăm să te implici și tu, de partea adevărului, în lupta cu falsurile. Pentru asta, raportează falsurile depistate pe semnale.stopfals.md!

Nu mai sunt articole de afișat.
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: