Deputații s-au întrunit în prima ședință plenară din acest an (LIVE)
Full Article 1 minutes read

Deputații s-au întrunit în prima ședință plenară din acest an (LIVE)

Deputații s-au întrunit în prima ședință plenară din anul 2021. Ședința a fost planificată pentru ora 10:00, iar pe ordinea de zi figurează 41 de subiecte.

În cadrul ședinței, deputații intenționează să discute modificările legii cu privire la dezvoltarea regională a Moldovei, modificări la legea privind cadastru, legea Inspectoratului General al Carabinierilor, precum și legea privind activitățile poliției și statutul unui politist.

Deputații intenționează, de asemenea, să audieze raportul Procuraturii Generale, Ministerului Justiției și Agenției Proprietății Publice cu privire la cercetarea cazului legat de concesionarea aeroportului din Chișinău.

În plus, parlamentul trebuie să aprobe demisia deputatului din Partidul Socialiștilor Vladimir Golovatiuc. În decembrie anul trecut, guvernul i-a aprobat candidatura pentru postul de ambasador al Moldovei în Rusia.

Anterior, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu, a declarat că candidata la funcția de prim-ministru Natalia Gavriliță va prezenta programul de lucru al guvernului în parlament la începutul săptămânii viitoare.

Menționăm că sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: