Deputatul Iurie Reniță a fost spitalizat din cauza infecției cu COVID-19
Full Article 1 minutes read

Deputatul Iurie Reniță a fost spitalizat din cauza infecției cu COVID-19

Deputatul din fracțiunea Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Iurie Reniță este în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19. Informația a fost confirmată de către fratele său, Alecu Reniță, pe pagina sa de Facebook. 

„Chiar dacă încă nu se cunoaşte şi nu am „dezlegare”, mă văd nevoit să vă spun tuturor, care aţi preţuit şi încurajat confruntarea crâncenă a deputatului Iurie Reniţă cu bandiţii de la putere Dodon-Şor-Plahotniuc, că dânsul traversează o perioadă foarte şi foarte complicată. Îmi permit, ţinând cont de starea gravă în care se află, să vă spun, foarte puţin, din ceea ce merită la moment să se cunoască. De mai multe zile, fratele meu Iurie, luptă din greu să învingă virusul nepoftit şi dezlănţuit pe pământul Moldovei de nepăsarea, aroganţa, iresponsabilitatea şi incompetenţa directă a lui Dodon”, a scris fratele deputatului pe pagina sa de Facebook.

Fotografia de duminică

Cuvânt în apărarea fratelui meu

Am primit mai multe apeluri…

Publicată de Alecu Reniță pe Sâmbătă, 19 decembrie 2020

De la începutul pandemiei, mai mulți deputați s-au infectat cu COVID-19, inclusiv Arina Spătaru, Andrian Candu, Zinaida Grecianîi, Vlad Bătrîncea sau Monica Babuc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: