Detalii despre vizita lui Kövesi la Chișinău. Va fi semnat un acord de lucru cu Procuratura Generală
Full Article 50 second read

Detalii despre vizita lui Kövesi la Chișinău. Va fi semnat un acord de lucru cu Procuratura Generală

Procurorul-șef european, Laura Codruța Kövesi, va semna, în cadrul vizitei pe care o întreprinde la Chișinău, un acord de lucru cu Procuratura Generală, anunță Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Potrivit sursei citate, în cadrul vizitei, care va începe pe 12 iulie, Laura Codruța Kövesi se va întâlni cu președinta țării, Maia Sandu și prim-ministra Natalia Gavrilița.

Totodată, procurorul-șef european urmează să aibă întrevederi cu ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, reprezentanți ai Procuraturii Generale, procurori anticorupție și combatere a crimei organizate, precum și cu societatea civilă.

După întâlnirea cu ministrul Justiției, Laura Codruța Kövesi va susține o conferință de presă comună cu Sergiu Litvinenco, la Reședința de Stat, pe 12 iulie, la ora 16:25.

Mai multe detalii despre vizita Laurei Codruța Kövesi aflați AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: