Detalii despre vizita lui Kövesi la Chișinău. Va fi semnat un acord de lucru cu Procuratura Generală
Full Article 50 second read

Detalii despre vizita lui Kövesi la Chișinău. Va fi semnat un acord de lucru cu Procuratura Generală

Procurorul-șef european, Laura Codruța Kövesi, va semna, în cadrul vizitei pe care o întreprinde la Chișinău, un acord de lucru cu Procuratura Generală, anunță Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Potrivit sursei citate, în cadrul vizitei, care va începe pe 12 iulie, Laura Codruța Kövesi se va întâlni cu președinta țării, Maia Sandu și prim-ministra Natalia Gavrilița.

Totodată, procurorul-șef european urmează să aibă întrevederi cu ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, reprezentanți ai Procuraturii Generale, procurori anticorupție și combatere a crimei organizate, precum și cu societatea civilă.

După întâlnirea cu ministrul Justiției, Laura Codruța Kövesi va susține o conferință de presă comună cu Sergiu Litvinenco, la Reședința de Stat, pe 12 iulie, la ora 16:25.

Mai multe detalii despre vizita Laurei Codruța Kövesi aflați AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: