Din cauza protestului, circulația troleibuzelor pe bulevardul Ștefan cel Mare este sistată
Full Article 2 minutes read

Din cauza protestului, circulația troleibuzelor pe bulevardul Ștefan cel Mare este sistată

În legătură cu acțiunea de protest din 12 martie , în municipiul Chișinău, este sistată circulația troleibuzelor pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, de la Ciuflea – Mihai Viteazul.

UPDATE 16:25 A fost restabilită circulația transportului public pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt.

Troleibuzele sunt redirecționate după cum urmează:

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 30 și 34

pe strada București – (tur/retur)

Ruta nr. 2 – pe str. P. Halippa – str. Ismail

Ruta nr. 20 – str. Ciuflea – str. București – str. Ismail

Ruta nr. 29 – pe str. M. Viteazul – Parcul Alunelul (tur-retur)

Ruta nr. 36 – pe str. A. Pușkin – str. București- str. Ismail

Amintim că „Mișcarea pentru popor” a anunțat un protest de amploare pentru ziua de 12 martie. Poliția susține că s-ar fi pregătit dezordini și destabilizări, în spatele cărora ar fi serviciile speciale ale Rusiei. Liderul PACE, fostul șef-adjunct al IGP Gheorghe Cavcaliuc a anunțat că formațiunea sa renunță la participarea la protest.

Ulterior, și Asociația obștească „Scutul poporului” a anunțat că renunță la participarea la protestul planificat pentru astăzi, 12 martie.

Totodată, serviciile speciale ale Federației Ruse ar fi intenționat să destabilizeze situația în Republica Moldova, inclusiv în cadrul mitingului de astăzi, susține șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțean, care a prezentat, în cadrul unui briefing de presă mai multe informații despre acest plan.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: