Directoarea unui gimnaziu din Drochia, găsită fără viață în sala de sport a instituției. Ce spun poliția și apropiații
Full Article 3 minutes read

Directoarea unui gimnaziu din Drochia, găsită fără viață în sala de sport a instituției. Ce spun poliția și apropiații

Directoarea unui gimnaziu din raionul Drochia a fost găsită fără viață chiar în instituția de învățământ. Cadavrul a fost depistat pe 18 mai, în jurul orei 19:40, în sala de sport a instituției. Corpul femeii, în vârstă de 38 de ani, a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. 

Pentru NewsMaker, ofițerul de presă din cadrul Inspectoratului General al Poliției Svetlana Talpă a declarat că, în seara zilei de 18 mai, poliția din Drochia a fost sesizată că în sala de sport a unei instituții de învățământ dintr-o localitate din raionul Drochia „a fost depistat cadavrul strangulat al unei femei”.

Oamenii legii au fost sesizați de către un angajat al instituției de învățământ. Polițiștii au fost anunțați că femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost angajată a instituției. Cadavrul a fost depistat în jurul orei 19:40.

Pe suprafața corpului neînsuflețit al femeii nu au fost depistate alte semne de moarte violentă. Corpul acesteia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a menționat ofițerul de presă.

Între timp, reprezentanții Gimnaziului „Dumitru Roman” din satul Drochia au menționat pe o rețea de socializare că a încetat din viață directoarea instituției de învățământ.

Calendarul vieții a încetat numărătoarea în ziua de 18 mai 2024 pentru capul de frunte al IP Gimnaziul Dumitru Roman dna Natalia Manea. Vestea plecării sale pe neașteptate pe drumul veșniciei ne-a întristat și îndurerat pe toți. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Nu am fost în stare să înțelegem cu adevărat durerea care a încercat-o în ultima perioadă iar acum în acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Ne-am bucurat că am cunoscut-o dar și mai dureros că am pierdut-o. Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că un OM, o învățătoare, un manager atât de important a plecat pentru totdeauna. Cu toții am cunoscut-o veselă, amabilă, indulgentă, profesionistă și bună pentru că nu e om față de care să fi rămasă indiferentă la cererea sau nevoia acestuia. Durere mare peste sat, și e durut și trist și e păcat”, au comunicat reprezentanții instituției de învățământ.

Postarea instituției de învățământ a adunat zeci de comentarii, printre acestea:

Natalia mult prea tare ne-a iubit pe toți, iar noi nu am găsit putere să o susținem! Iartă-ne, scumpa noastră! Iartă-i pe toți care ți-au greșit! Ți-ai cerut de la toți iertare, dar asta trebuie s-o facă cei care te-au adus nemilos în această situație. Suntem neputincioși”

Oare cum primesc vestea acei oameni, care au dus-o la așa stare?”

Dumnezeu s-o ierte, părea o femeie puternică, energica, ambițioasă, dar nemernicii au distrus-o. De ce oare un manager nu este protejat juridic și psihologic, doar nu poți sa fii pe placul tuturor. Era un Om bun, muncitor …păcat..”

Prea devreme a plecat spre îngeri….! Natalita, Natalita….. incredibil, durere nemărginită! Putere familiei îndurerate, copilașilor rămași fără mamă! Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Sa!”


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: