Distrugeri și incendii la Odesa, urmare a unui nou atac: o persoană a murit 
Full Article 2 minutes read

Distrugeri și incendii la Odesa, urmare a unui nou atac: o persoană a murit 

Autoritățile din Odesa anunță că, în noaptea de 6 septembrie, regiunea a fost atacată din nou. Se menționează că o persoană a murit, totodată urmare a bombardamentelor au fost înregistrate distrugeri și incendii. 

Ukrainskaea Pravda scrie că timp de aproape 3 ore rușii au atacat cu drone cartierul Ismail al regiunii Odesa.

Șeful administrației militare al regiunii Odesa Oleg Kiper a spus că a fost atacat cu drone cartierul Ismail, dar și unele sate ale regiunii. În cele din urmă au fost înregistrate distrugeri și incendii.

Totodată o persoană a decedat.

„Din păcate o persoană a murit. Un angajat al unei întreprinderi agricole, care a suferit răni grave, a murit la spital”, a scris Kiper, pe Telegram.

Partea rusă nu a comentat deocamdată atacul.

Amintim că Odesa a fost atacată și în noaptea de 2 spre 3 septembrie. A fost lovită infrastructura portuară, iar două persoane au suferit răni. Partea rusă a raportat că „a desfășurat o lovitură de grup cu vehicule aeriene fără pilot asupra depozitelor de combustibil,utilizate pentru aprovizionarea echipamentelor militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei în portul Reni din regiunea Odesa” și că „scopul atacului a fost atins”. Atunci, președinta Republicii Moldova Maia Sandu a condamnat atacul. Potrivit șefei statului moldovean, Federația Rusă trebuie trasă la răspundere „pentru fiecare piesă de infrastructură distrusă”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: