Dmitri Medvedev va avea o nouă funcție. Ce ofertă i-a făcut Vladimir Putin
Full Article 50 second read

Dmitri Medvedev va avea o nouă funcție. Ce ofertă i-a făcut Vladimir Putin

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a înființat o nouă funcție de prim-adjunct în cadrul Comisiei Militar-industrială pe care o conduce. Aceasta va fi ocupată de către Dmitri Medvedev, scrie Tass.

Potrivit decretului, în locul lui Igor Artemiev, care a fost demis, a fost investit șeful Ministerului Situațiilor Excepționale, Alexandru Kurenkov.

Comisia este condusă de către liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Din cadrul comisiei mai face parte Ministrul Industriei și Comerțului, Denis Manturov, care ocupă funcția de adjunct, dar și șef al colegiului acesteia, format pentru a rezolva problemele actuale.

Totodată, din cadrul comisiei mai fac parte ministrul Apărării, Serghei Şoigu, Şeful Statului Major al Apărării, Valeriu Gherasimov, secretarul Consiliului de Securitate, Nicolae Patrușev, şefii Serviciului de Informaţii Externe, FSB, Gărzii Naţionale şi alţii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: