(DOC) Bol de cristal, butoni de manșetă, medalie. Cadourile pe care le-a primit Igor Grosu în perioada septembrie – decembrie 2022
Full Article 1 minutes read

(DOC) Bol de cristal, butoni de manșetă, medalie. Cadourile pe care le-a primit Igor Grosu în perioada septembrie – decembrie 2022

Președintele legislativului Igor Grosu a primit, în perioada septembrie – decembrie 2022, cadouri în sumă totală de 33.000 lei. Datele se conțin în Registrul de evidență a cadourilor, făcut public de reprezentanții legislativului. Printre cele mai remarcabile daruri se numără o medalie de bronz gravată cu însemnele Parlamentului European și o farfurie decorativă cu Ordinul Carol I.

În ultilemele patru luni ale anului trecut, Igor Grosu a primit 11 cadouri de la oficiali străini. 

Cel mai scump cadou, un bol din cristal, suflat manual, de 28.000 lei, i-a fost oferit de Marketa Pekarova Adamova – președinta Camerei Deputaților a Parlamentului Cehiei.

În perioada vizată, Igor Grosu a mai primit în dar o tavă ovală din cositor, gravată cu simbolul Casei Reprezentanților ale SUA de 1600 lei, butoni de manșetă de 830 lei și cartea „Margareta. Trei decenii ale Coroanei 1990 – 2020”, estimată la suma de 300 lei. 

Potrivit reprezentanților Parlamentului, toate bunurile obținute de Igor Grosu au fost transmise în gestiunea muzeului instituției.




Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: