(DOC) Căldura s-ar putea scumpi în Chișinău. Ce majorare a tarifului solicită Termoelectrica
Full Article 30 second read

(DOC) Căldura s-ar putea scumpi în Chișinău. Ce majorare a tarifului solicită Termoelectrica

Termoelectrica cere Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) să majoreze tariful pentru energia termică. 

Termoelectrica solicită un tarif cu 782 de lei mai mare pentru o gigacalorie, de la 2.854 de lei cât este în prezent până la 3.636 de lei pentru o gigacalorie.

Ultima dată, ANRE a aprobat majorarea tarifului la energia termică în capitală la sfârșitul lunii septembrie 2022.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: