DOC Cât a cheltuit Maia Sandu pentru deplasări, în primul semestru al anului
Full Article 50 second read

DOC Cât a cheltuit Maia Sandu pentru deplasări, în primul semestru al anului

Peste 75 mii lei – atât a cheltuit președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru deplasările efectuate în afara țării, în primul semestru al anului 2022. Potrivit Președinției, Maia Sandu a avut cinci călătorii peste hotare, în această perioadă.

Cea mai scumpă călătorie a președintei țării a fost în Germania, unde Maia Sandu a participat, la sfârșitul lunii februarie, la o conferință de securitate, susținută la Munchen. Deplasarea a costat Președinția peste 34 mii lei.

Alte trei călătorii ale șefei statului în Belgia, Regatul Țărilor de Jos și Republica Elena ne-au costat puțin peste 41 mii lei.

Zero lei – atât, potrivit instituției prezidențiale, ne-a costat ultima vizită a Maiei Sandu în Ucraina, Kiev, din 27 iunie.

Informația a fost publicată pe site-ul instituției prezidențiale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: