DOC Cheltuieli de peste 4 milioane de lei la Curtea Constituțională. Planul de achiziții al instituției pentru anul curent
Full Article 1 minutes read

DOC Cheltuieli de peste 4 milioane de lei la Curtea Constituțională. Planul de achiziții al instituției pentru anul curent

În 2020, Curtea Constituțională a Republicii Moldova (CCRM) are planificate cheltuieli de peste 4 milioane de lei. Acest fapt reiese din planul de achiziții pentru anul curent, care este publicat pe site-ul instituției. Mai mult, în luna februarie, CCRM ar urma să cumpere un automobil în valoare de 800 de mii de lei. 

Potrivit documentului publicat, Curtea Constituțională va achita pentru servicii de paza 398 de mii de lei. De asemenea, peste 800 de mii de lei urmează a fi cheltuiți pentru organziarea conferinței internaționale cu ocazia împlinirii a 25 de la fondarea CCRM. Aceasta include serviciile hoteliere, transportul, chirie, servicii de catering, servicii foto, suvenire, compoziții florale, activități de divertisment, servicii de locațiune, servicii de traducere și suvernire.

La necesitate, 200 de mii de lei sunt prevăzuți pentru bilete de avion. Alți 200 de mii de lei sunt prevăzuți pentru materiale de construcție, iar 80 de mii de lei sunt destinați pentru abonarea la o revistă științifică electronică.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: