(DOC) Ion Ceban cere, din nou, Guvernului să achite datoriile de la Apă Canal: „Să fie corectitudine”
Full Article 50 second read

(DOC) Ion Ceban cere, din nou, Guvernului să achite datoriile de la Apă Canal: „Să fie corectitudine”

Primarul general Ion Ceban a anunțat pe 1 martie că „Apă-Canal Chișinău” a transmis, repetat, o solicitare Comisiei Situații Excepționale pentru identificarea soluțiilor de achitare a datoriilor a întreprinderii față de Premier Energy.

Edilul susține că instituția strategică este lasătă intenționat să falimenteze.

„O solicitare am transmis astăzi, repetat, Comisiei Situații Excepționale pentru identificarea soluțiilor de achitare a datoriilor Apă-Canal Chişinău față de Premier Energy. Este vorba despre 68 de milioane de lei, create în urma scumpirilor la energia electrică și deficitul curent neacoperit de un tarif nesustenabil.

Amintesc că luni, 27 februarie, CSE a acoperit cheltuielile pentru decalajul de casă de la Termoelectrica cu 260 de milioane.

Dacă este să fie corectitudine, atunci solicităm ca această poziție să fie luată în raport cu toate instituțiile strategice ale statului”, a scris Ion Ceban pe rețelele de socializare.

(DOC) Ion Ceban cere, din nou, Guvernului să achite datoriile de la Apă Canal: „Să fie corectitudine” (DOC) Ion Ceban cere, din nou, Guvernului să achite datoriile de la Apă Canal: „Să fie corectitudine”


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: