(DOC) Mai mulți profesori din Moldova au primit distincții cu ocazia zilei profesionale
Full Article 50 second read

(DOC) Mai mulți profesori din Moldova au primit distincții cu ocazia zilei profesionale

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a înmânat ieri, 9 noiembrie, distincții de stat mai multor profesori din diferite regiuni ale țării. Un decret în acest sens a fost semnat la data de 5 octombrie cu prilejul Zilei Profesorului.

În cadrul ceremoniei, președinta Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru dedicația cu care dascălii își fac munca și a vorbit despre rolul pe care aceștia îl au la educarea unor generații capabile să se descurce într-un viitor greu de imaginat astăzi.

Șefa statului a subliniat cât este important ca întreaga societate să înțeleagă valoarea educației și a profesorului și i-a îndemnat pe profesorii premiați să participe la dialogul despre transformarea învățământului pedagogic și despre îmbunătățirea sistemului de motivare a profesorilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: