DOC Premierul Dorin Recean și trei miniștri efectuează o vizită în Ucraina
Full Article 2 minutes read

DOC Premierul Dorin Recean și trei miniștri efectuează o vizită în Ucraina

Prim-ministrul Republicii Moldova Dorin Recean întreprinde, în perioada 22-24 august, o vizită de lucru în capitala Ucrainei, Kiev. Despre acest fapt indică o dispoziţie publicată pe 22 august în Monitorul Oficial, scrie Moldpres.

Potrivit sursei, în deplasarea sa la Kiev, premierul este însoţit de vicepremierul Vladimir Bolea, ministru al Agriculturii şi Industriei Alimentare, Victor Parlicov – ministru al Energiei, Andrei Spînu – ministru al Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale ș.a.

Agenda vizitei în Ucraina prevede subiecte ce ţin de aceste domenii de activitate şi colaborare.

UPDATE: Vizita oficialilor moldoveni în Ucraina a fost confirmată pentru NM de Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului Dorin Recean.

„Prim-ministrul Dorin Recean va reprezenta Republica Moldova la Summitul „Platforma Crimeea”, care se va desfășura în Ucraina, pe data de 23 august. În deplasarea sa în țara vecină, premierul va fi  însoţit de vicepremierul Vladimir Bolea, ministru al agriculturii şi industriei alimentare, Victor Parlicov, ministru al energiei, Andrei Spînu, ministru al infrastructurii şi dezvoltării regionale, și Ruslan Bolbocean, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene”, a comunicat Vodă pentru NM.

Potrivit lui Vodă, agenda vizitei în Ucraina mai prevede discuții cu omologii ucraineni și subiecte ce ţin de fortificarea dialogului bilateral moldo-ucrainean”.

DOC Premierul Dorin Recean și trei miniștri efectuează o vizită în Ucraina

moldpres.md

De menționat că astăzi este ziua 545 de război în Ucraina. După invadarea Ucrainei de către Rusia, mai mulți oficiali au efectuat vizite în țara vecină, inclusiv șefa statului Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: