Dodon a discutat cu mitropolitul Vladimir despre organizarea serviciile religioase în perioada sărbătorilor de Paște
Full Article 2 minutes read

Dodon a discutat cu mitropolitul Vladimir despre organizarea serviciile religioase în perioada sărbătorilor de Paște

Șeful statului, Igor Dodon, a îndemnat enoriașii să stea în continuare acasă. Acesta a afirmat că „serviciile religioase urmează să fie transmise în direct de televiziunea și radioul de stat”.

„Am avut astăzi o întâlnire cu conducerea Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove. Împreună am încercat să identificăm cele mai potrivite soluții ca serviciile religioase din perioada sărbătorilor de Paște să ajungă la fiecare creștin. Am constatat că măsurile de distanțare care vin să ne protejeze sănătatea și viața în perioada de pandemie vor fi în vigoare și în timpul sărbătorilor, de aceea recomandăm enoriașilor să stea în continuare acasă”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

„Serviciile religioase urmează să fie transmise în direct de televiziunea și radioul de stat și fac apel pe această cale către televiziunile și stațiile de radio private să le difuzeze, astfel încât toți creștinii să le poată urmări”, a mai specificat Dodon.

Menționăm că anterior, Vadim Cheibaș, secretarul Mitropoliei Moldovei a declarat că anul acesta delegația moldovenească nu va merge la Ierusalim după focul haric din cauza pandemiei de coronavirus. În același timp, acesta a spus că slujbele de Paște vor fi organizate, dar nu se știe în ce format.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: