„Dodon a rămas singur”. PAS, despre deciziile PDM și ale „Partidului Nostru”
Full Article 2 minutes read

„Dodon a rămas singur”. PAS, despre deciziile PDM și ale „Partidului Nostru”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a luat cunoștință de decizia Partidului Democrat (PDM) de a renunța la funcțiile de miniștri după alegeri. PAS a salutat, de asemenea, intenția „Partidului Nostru” de a vota împotriva candidatului independent Igor Dodon. După cum a declarat PAS la 7 noiembrie, „acesta este un semn clar că regimul Dodon a suferit un eşec lamentabil”.

„Dodon a rămas singur. Presiunile, șantajul, amenințările, minciunile și banii murdari nu mai ajută.

Salutăm decizia „Partidului Nostru” de a-şi îndemna alegătorii să voteze contra lui Dodon. De asemenea, am luat act de decizia Partidului Democrat de a se retrage de la guvernare. Dodon a fost părăsit de toți și este tot mai slab și mai disperat. Nimeni nu mai vrea să aibă de a face cu un personaj toxic, iresponsabil, corupt şi mincinos. Este un semn clar că regimul lui Dodon a suferit un eşec lamentabil, așa cum este soarta tuturor regimurilor care își bat joc de oameni”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PAS.

Amintim că în cadrul unui briefing din 7 noiembrie, după ședința comună a Biroului Executiv al PDM și președinții organizațiilor teritoriale, Pavel Filip a anunțat că după învestirea unui nou președinte, Partidul Democrat din Moldova (PDM) își va retrage miniștrii de la guvernare.

La fel, menționăm că liderul formațiunii „Partidul Nostru” Renato Usatîi susține că asupra sa se efectuează presiuni pentru a-l susține pe Igor Dodon la funcția de președinte al țării. Acesta susține, însă, că nu se va lăsa șantajat.

Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 15 noiembrie. Candidatul PAS Maia Sandu și candidatul independent Igor Dodon vor concura pentru președinție.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: