Dodon a venit să se vaccineze cu Sputnik V, însă s-a răzgândit în ultimul moment (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Dodon a venit să se vaccineze cu Sputnik V, însă s-a răzgândit în ultimul moment (VIDEO)

Liderul Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon a venit în dimineața de 26 iunie la Palatul Republicii din capitală, unde se desfășoară un maraton al vaccinării anti-Covid. Socialistul a anunțat în ajun că intenționează să se vaccineze, sâmbătă, împotriva coronavirusului. După ce a văzut coada imensă a doritorilor de a fi imunizați, politicianul a făcut cale-ntoarsă spre mașină și a anunțat că pleacă la Ungheni.

Igor Dodon a anunțat, pe 25 iunie, în cadrul emisiunii sale live „Președintele răspunde”, că intenționează să se vaccineze a doua zi cu serul rusesc Sputnik V.

Sâmbătă, în jurul orei 9:00, acesta a venit la Palatul Republicii, unde se desfășoară un maraton al imunizării anti-Covid. Socialistul a schimbat câteva cuvinte cu oamenii care stăteau la coadă pentru a beneficia de vaccin, după care s-a întors la mașina care îl aștepta.

Dodon a spus că se va vaccina „doar după ce toate persoanele care au ocupat rând vor avea acces la ser”.

Anterior, Igor Dodon a declarat că nu are încredere în „analoage occidentale, făcute în grabă” și că se va vaccina numai cu preparatul rusesc împotriva COVID-19. Ulterior, acesta a declarat că nu se va vaccina în curând, pentru că a trecut prin Covid și are anticorpi.

***

O coadă formată din sute de oameni s-a format pe 26 iunie la Palatul Republicii, unde se desfășoară un maraton al vaccinării anti-Covid. Majoritatea susțin că au venit pentru că își doresc să fie imunizați anume cu serul rusesc Sputnik V. Coada a început să fie formată încă înainte de miezul nopții. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: