Dodon: „Acest sfârșit de săptămână îl voi petrece în smerenie și rugăciune împreună cu călugării de pe muntele Athos”
Full Article 2 minutes read

Dodon: „Acest sfârșit de săptămână îl voi petrece în smerenie și rugăciune împreună cu călugării de pe muntele Athos”

Președintele Igor Dodon va petrece acest sfârșit de săptămână pe muntele Athos. Despre acest lucru, șeful statului a anunțat pe pagina sa de Facebook, astăzi, 28 august.

„Acest sfârșit de săptămână îl voi petrece în smerenie și rugăciune împreună cu călugării de pe muntele Athos. Ca în fiecare an, în această perioadă, ne vom ruga împreună pentru poporul nostru, pentru o Moldovă care să trăiască în pace și unitate”, a scris Dodon.

Totodată, Dodon le transmite „un gând bun” celor din opoziție. „Dacă vor încerca să facă și din asta un motiv de luptă electorală cu președintele, le recomand să nu-și ia măcar păcatul acesta pe cap, au destule. Le doresc și lor, și nouă tuturor cumpătare și bune intenții în relațiile cu ceilalți”, a mai spus Dodon.

Precizăm că pe 26 august, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunțat că președintele Igor Dodon ar urma să efectueze o vizită în Grecia. Solicitată de către NM, purtătoare de cuvânt a președinției, Carmena Sterpu, nu a confirmat și nici nu a infirmat aceste informații.

Amintim că în 2018, Igor Dodon, împreună cu mai mulți deputați socialiști a fost în Grecia și a vizitat muntele Athos.

Acest sfârșit de saptamana il voi petrece in smerenie si rugăciune impreuna cu călugării de pe Muntele Athos. Ca in…

Posted by Igor Dodon on Thursday, 27 August 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: