„Dodon continuă să numească corupți în funcții”. Reacția Maiei Sandu la numirea lui Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău
Full Article 50 second read

„Dodon continuă să numească corupți în funcții”. Reacția Maiei Sandu la numirea lui Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a venit cu o reacție după ce președintele Igor Dodon a semnat decretul de numire a lui Vladislav Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău.

„Dodon continuă să numească corupți în funcții. Corupți care își bat joc de justiție și de oameni. Dodon l-a făcut pe Clima președintele Curții de Apel. Clima este cel care a decis că votul oamenilor nu valorează nimic și a menținut decizia de anulare a alegerilor din Chișinău”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, aceasta a promis că „în calitate de președinte” niciodată nu va semna „ decrete de numire a judecătorilor corupți”.

Precizăm că decretul de numire a lui Vladislav Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău a fost publicat pe 4 septembrie în Monitorul Oficial. Potrivit decretului, Clima este numit pe o perioadă de 4 ani.

În calitate de Președinte vă promit că niciodată nu voi semna decrete de numire a judecătorilor corupți!Dodon continuă…

Posted by Maia Sandu on Friday, 4 September 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: