Dodon, la sfat cu ambasadorul Rusiei în Moldova. Vrea menținerea legăturilor „dezvoltate” în beneficiul ambelor popoare
Full Article 2 minutes read

Dodon, la sfat cu ambasadorul Rusiei în Moldova. Vrea menținerea legăturilor „dezvoltate” în beneficiul ambelor popoare

Fostul președinte Igor Dodon s-a întâlnit pe 5 aprilie cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov. Într-o postare pe Facebook, Dodon spune că a discutat despre furnizarea gazelor naturale către Republica Moldova și exportul produselor agricole moldovenești către piața rusă.

„În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, am avut o întâlnire cu ambasadorul extraordinar și puternic al Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov. Am discutat despre starea actuală și perspectivele dezvoltării relațiilor comercial-economice bilaterale, acordând o atenție deosebită furnizării de gaze naturale către Republica Moldova și exportul produselor agricole moldovenești către piața rusă”, se arată în mesajul lui Dodon.

Acesta și-a mai manifestat deschiderea de a menține „legăturile dezvoltate în beneficiul popoarelor din ambele țări”.

Amintim că Dodon se opune impunerii de către Moldova a sancțiunilor împotriva Rusiei. „Trebuie să fim prieteni cu Rusia, cu Putin. Trebuie să menținem relații bune cu toată lumea. Această perioadă dificilă va trece, nu este nevoie să ardem poduri cu nimeni”, a spus el la mijlocul lunii martie, adăugând că Rusia „va supraviețui”, iar „Occidentul va pierde mai mult din sancțiuni pe termen scurt și mediu”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: