Dodon refuză să schimbe denumirea emisiunii: „Am văzut că pe unii îi deranjează, dar noi avem mai mulți președinți”
Full Article 1 minutes read

Dodon refuză să schimbe denumirea emisiunii: „Am văzut că pe unii îi deranjează, dar noi avem mai mulți președinți”

Liderul Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon va continua să răspundă live la întrebările jurnaliștilor, dar și a urmăritorilor săi, în cadrul platformei online „Președintele răspunde”. În cadrul intervenției din 29 ianuarie, acesta a precizat că nu va schimba denumirea emisiunii.

„Am văzut că pe unii în deranjează că se numește „președinte”. Noi avem mai mulți președinți în Republica Moldova. Sau cineva încearcă să monopolizeze această noțiune? Este președintele țării, președintele parlamentului, sunt președinți de partide… așa că vom continua cu acest format, „Președintele răspunde””, a precizat Dodon.

Politicianul a anunțat că va continua, totodată, să meargă, săptămânal, în localitățile din țară și să se întâlnească cu alegătorii. Potrivit socialistului, mulți dintre susținători așteaptă cu nerăbdare intervențiile sale live.

„Vă mulțumesc că sunteți activi și mă urmăriți. Am auzit că unii încearcă să ne copieze, le urez succes”, a mai spus Dodon.

***

Igor Dodon a fost președintele Moldovei în perioada 2016-2020. Acesta nu a reușit să obțină al doilea mandat în funcția de șef al statului, majoritatea alegătorilor optând pentru contracandidatul său, Maia Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: