Doi bărbaţi din Glodeni și-ar fi omorât, la beție, un consătean de al lor
Full Article 2 minutes read

Doi bărbaţi din Glodeni și-ar fi omorât, la beție, un consătean de al lor

Doi bărbaţi au fost condamnaţi la închisoare, pe un termen de 20 ani, şi respectiv 17 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis pentru omorul intenţionat a unui consătean de al lor.

În noaptea de 16 ianuarie 2022, cei doi bărbați împreună cu victima au consumat alcool la domiciliul unuia dintre cei doi din raionul Glodeni.

Astfel, între cei doi şi victimă s-a iscat un conflict. Conflictul verbal a generat în altercaţii fizice, în cadrul cărora ambii inculpaţi i-au aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, apoi cu un lemn i-au aplicat lovituri în regiunea capului, cât şi a cutiei toracice, cauzând-i leziuni corporale grave, care au dus la decesul persoanei.

Inculpaţii sunt originari dintr-o localitate din raionul Glodeni, unul dintre ei având vârsta de 39 ani, iar cel de-al doilea, vârsta de 31 ani. Victima la rândul său, era un bărbat în vârstă de 35 ani, fiind locuitor al aceluiași sat de unde sunt și inculpații.

Pe parcursul examinării cauzei penale în instanța de judecată, inculpații s-au aflat în stare de arest preventiv, măsură menţinută şi de către instanţa de judecată până la intrarea sentinţei în vigoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel, în termen de 15 zile.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: