Doi moldoveni reținuți în Ucraina, au fost predați autorităților naționale. Ce fapte li se incriminează?
Full Article 50 second read

Doi moldoveni reținuți în Ucraina, au fost predați autorităților naționale. Ce fapte li se incriminează?

Doi conaționali, care au ajuns ilegal în Ucraina prin regiunea transnistreană, au fost transmiși autorităților naționale pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun. Mai mult că una din persoanele readmise este dată în căutare de către poliție.

Conform acordurilor de readmisie semnate între Republica Moldova și Ucraina, în punctul de trecere a frontierei Starokazacie (Ucraina) a avut loc întâlnirea polițiștilor de frontieră cu grănicerii ucraineni în scopul transmiterii a celor doi cetățeni moldoveni.

Din cercetările primare, bărbații sunt locuitori ai raioanelor Dubăsari și Criuleni, cu vârste de 19 și 48 de ani. La data de 21 decembrie curent, persoanele au traversat ilegal hotarul moldo-ucrainean, prin regiunea transnistreană, fiind reținuți pe teritoriul Ucrainei.

În cadrul verficărilor suplimentare s-a stabilit că în baza de date tânărul figura ca dat în urmărire de către Inspectoratul de Poliție Dubăsari. Cel de-al doilea cetățean moldovean este cercetat în stare de libertate.
 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: