Dosarul înstrăinării frauduloase a terenurilor din Hîncești: Șase persoane au primit statut de bănuit
Full Article 1 minutes read

Dosarul înstrăinării frauduloase a terenurilor din Hîncești: Șase persoane au primit statut de bănuit

Șase persoane bănuite într-un dosar de atribuire frauduloasă a terenurilor în municipiului Hâncești au fost citate pentru audieri de către procurorii PCCOCS.

Urmare a perchezițiilor matinale pe dosar, de comun cu ofițerii INI, au fost ridicate documente relevante cauzei, iar persoanelor citate (cu funcție de răspundere în cadrul Primăriei, precum și persoane interpuse), le-a fost atribuit statutul de bănuit.

Printre aceștia este și primarul de Hîncești, Alexandru Botnari, care a declarat pentru Jurnal TV că „totul este bine, așa e procedura acum în Republica Moldova”. Fiind întrebat de reporter dacă este vizat în dosarul privind înstrăinarea frauduloasă a terenurilor, el a dat un răspuns negativ.

„Instanțele, justiția va face dreptate și vă veți convinge”, a spus acesta, în timp ce împreună cu oamenii legii se îndrepta spre biroul său.

Potrivit PCCOCS, investigațiile continuă, timp în care persoanele vizate se prezumă nevinovate, potrivit legii.

Amintim că pe 12 octombrie au avut loc percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei municipiului Hâncești. Poliția anunță că perchezițiile sunt efectuate de procurorii PCCOCS, în comun cu ofițerii INI.

 

Percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei Hâncești. Și-ar fi atribuit mai multe terenuri


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: