Percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei Hâncești. Și-ar fi atribuit mai multe terenuri
Full Article 2 minutes read

Percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei Hâncești. Și-ar fi atribuit mai multe terenuri

Percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei municipiului Hâncești. Poliția anunță că perchezițiile sunt efectuate de procurorii PCCOCS, în comun cu ofițerii INI. 

Oamenii legii menționează că acțiunea are loc într-un dosar care vizează atribuirea frauduloasă a mai multor terenuri în intravilanul municipiului Hâncești.

„Urmează ca oamenii legii să revină cu amănunte la finisarea perchezițiilor și altor acțiuni de urmărire penală, timp în care cei vizați se prezumă nevinovați, potrivit legii”, se arată într-o declarație a Poliției.

Presa locală scrie că oamenii legii se află la casa primarului de Hâncești Alexandru Botnari. „Mascații de la Fulger și colaboratorii INI chiar în aceste momente se află la casa primarului de Hîncești…revenim cu detalii”, comunică Hîncești 24 TV.

Menționăm că în august curent, într-o nouă investigație, Rise a scris că la graniță cu pădurea Hâncești, patru șefi din oraș s-au învrednicit de terenuri. Se întâmpla în 2018 și 2019. Fiecare a cumpărat de la Primărie câte jumătate de hectar de pământ agricol. Bugetul municipal nu a sporit, pentru că terenurile au fost vândute la prețuri simbolice – circa 10 mii de lei pentru fiecare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: