Două canale TV românești noi ar putea apărea în Moldova. Precizarea Consiliului Audiovizualului
Full Article 1 minutes read

Două canale TV românești noi ar putea apărea în Moldova. Precizarea Consiliului Audiovizualului

Grupul Clever din România planifică lansarea în Republica Moldova a posturilor de televiziune Cinemaraton Moldova şi Prima TV Moldova, informează presa din țara vecină. Contactată de NM pentru un comentariu, președinta Consiliului Audiovizualului, Liliana Vițu, a precizat că cele două canalele nu au depus cereri de difuzare prin intermediul undelor TV. Aceasta a explicat că difuzorii pot retransmite fără licență prin cablu, însă nu vor putea plasa publicitate. 

„Din câte înțeleg, este vorba despre retransmisia prin cablu. Nu au nevoie de autorizații pentru asta”, a spus Vițu.

Cinemaraton Moldova urmează să difuze în raport de 70% filme românești și de 30% filme moldovenești.  Prima TV Moldova este un agregator de programe care intenționează să difuzeze programe de divertisment de la celelalte canalele TV ale grupului Clever.

Grupul Clever este un grup media care deține 16 canale TV în România. Cele două canale TV au fost autorizate de Consiliul Național al Audiovizualului din România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: