Două cupluri din capitală au primit cadouri de Ziua Familiei. Funcționarii de la Primărie și-au donat salariul pentru o zi (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Două cupluri din capitală au primit cadouri de Ziua Familiei. Funcționarii de la Primărie și-au donat salariul pentru o zi (FOTO)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, două cupluri din capitală au fost felicitate de conducerea Primăriei Chișinău. Potrivit primarului Ion Ceban, cele două familii au primit câte o sumă de bani, obținuți prin donația angajaților Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate şi subdiviziunile acesteia. Nici edilul, nici reprezentanții Primăriei nu au precizat despre ce sumă este vorba.

Primarul capitalei Ion Ceban a publicat pe 15 mai fotografii cu cele două familii. Potrivit edilului, cuplul Serghei şi Elena Ungureanu sunt împreună de 59 de ani, au 3 copii și nepoți. Ce-a de-a doua familie este a lui Nicolae şi a Marianei Ştiuca, care sunt împreună de 20 ani şi educă, la fel, trei copii.

Angajații Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate şi subdiviziunile acesteia au donat o zi de salariu pentru a oferi câte un cadou celor două cupluri.

„Primăria Chişinău a venit cu un cadou și suport financiar, bani oferiţi din salariu pentru o zi de muncă, de către angajaţii Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate şi subdiviziunile acesteia. Astăzi, am felicitat membrii acestor familii şi le-am urat sănătate şi mulţi ani împreună. La fel, le spun și celorlalte 30 de familii care sunt felicitate astăzi la domiciliu de către colegii noștri”, a menționat Ceban.

Ziua Internațională a Familiei este marcată pe 15 mai.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: