Două fete de 14 și 15 ani, suspectate că ar fi omorât o pensionară la Telenești: minorele au fost reținute
Full Article 2 minutes read

Două fete de 14 și 15 ani, suspectate că ar fi omorât o pensionară la Telenești: minorele au fost reținute

Oamenii legii au reținut, în seara de 22 septembrie, două minore de 14 și 15 ani care sunt suspectate că ar fi înjungiat mortal o femeie de 67 de ani. Omorul a avut loc într-o gospodărie din raionul Telenești. 

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în cadrul cercetărilor s-a stabilit că fetele, aflându-se în gospodăria unui băiat în satul Ghermănești din raionul Telenești, ar fi intrat într-un conflict cu stăpâna casei, o femeie de 67 de ani. Ulterior, cearta a degenerat într-o bătaie.

În rezultat, acestea, pe rând, i-au aplicat femeii multiple lovituri de cuțit pe diferite regiuni ale corpului, au acoperit-o cu o plapumă și au fugit de la fața locului. Cuțitele le-ar fi aruncat într-o fântână de lângă gospodăria victimei.

Minorele nu sunt la prima abatere de la lege, fiind implicate în mai multe cazuri de bătaie în diferite sectoare ale capitalei, iar unele imagini de agresiune au fost distribuite în mediul online.

Una dintre ele este plasată într-un Centru de plasament în situații de risc din capitală pe care îl părăsește des fără a înștiința responsabilii.

Precizăm faptul că în fiecare caz poliția a intervenit, solicitând implicarea imediată a specialiștilor pentru responsabilizarea și corectarea comportamentului minorei, dar și examinarea stării sale de sănătate, precum și pentru a preveni ca aceasta să comită alte infracțiuni”, a comunicat IGP.

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru „Omor intenționat săvârșit cu deosebită cruzime, precum şi din motive sadice”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: