Droguri în valoare de 7 mln de lei urmau să fie vândute la Bălți și Dondușeni. Au fost reținuți 6 suspecți (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Droguri în valoare de 7 mln de lei urmau să fie vândute la Bălți și Dondușeni. Au fost reținuți 6 suspecți (VIDEO)

Oamenii legii au ridicat droguri în valoare de 7 milioane de lei și au reținut 6 persoane, printre care și un avocat. Potrivit unui comunicat publicat pe 25 martie, indivizii puneau în circulație droguri de tip ”marijuana” și ”PVP” în nordul țării.

x

Substanțele narcotice erau comercializate pe teritoriul municipiului Bălți şi a raionului Dondușeni. Membrii grupării au acționat în perioada lunilor ianuarie – martie 2021.

Polițiștii și procurorii au efectuat percheziții la domiciliile, depozitele și mijloacele de transport a 8 figuranți, cu vârstele cuprinse între 23 și 62 de ani.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 100 kg de marijuana fărămițată, 200 kg de plante de cânepă uscată, 5 aparate artizanale pentru consumul drogurilor, 7 telefoane mobile, 9 cartele SIM, 1500 de euro, 30 000 de lei MDL, 300 de dolari și materiale pentru ambalarea substanțelor narcotice.

De asemenea, 6 bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie. Printre suspecți este și un avocat. Percheziții au fost efectuate și la doi angajați din cadrul a două Inspectorate de Poliție din nordul țării.

Valoarea drogurilor ridicate, pe piaţa neagră, constituie aproximativ 7 000 000 lei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: