Droguri în valoare de 7 mln de lei urmau să fie vândute la Bălți și Dondușeni. Au fost reținuți 6 suspecți (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Droguri în valoare de 7 mln de lei urmau să fie vândute la Bălți și Dondușeni. Au fost reținuți 6 suspecți (VIDEO)

Oamenii legii au ridicat droguri în valoare de 7 milioane de lei și au reținut 6 persoane, printre care și un avocat. Potrivit unui comunicat publicat pe 25 martie, indivizii puneau în circulație droguri de tip ”marijuana” și ”PVP” în nordul țării.

Substanțele narcotice erau comercializate pe teritoriul municipiului Bălți şi a raionului Dondușeni. Membrii grupării au acționat în perioada lunilor ianuarie – martie 2021.

Polițiștii și procurorii au efectuat percheziții la domiciliile, depozitele și mijloacele de transport a 8 figuranți, cu vârstele cuprinse între 23 și 62 de ani.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 100 kg de marijuana fărămițată, 200 kg de plante de cânepă uscată, 5 aparate artizanale pentru consumul drogurilor, 7 telefoane mobile, 9 cartele SIM, 1500 de euro, 30 000 de lei MDL, 300 de dolari și materiale pentru ambalarea substanțelor narcotice.

De asemenea, 6 bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie. Printre suspecți este și un avocat. Percheziții au fost efectuate și la doi angajați din cadrul a două Inspectorate de Poliție din nordul țării.

Valoarea drogurilor ridicate, pe piaţa neagră, constituie aproximativ 7 000 000 lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: