Dubăsari: timp de 2 zile, polițiștii au săpat grădina unui pensionar. Au căutat borcane cu bani VIDEO 
Full Article 50 second read

Dubăsari: timp de 2 zile, polițiștii au săpat grădina unui pensionar. Au căutat borcane cu bani VIDEO 

Timp de două zile, polițiștii din Dubăsari au săpat grădina unui pensionar. Ultimul i-a alertat crezând că a fost jefuit. Anterior, el a îngropat două borcane cu bani în grădină, iar când a decis să le dezgroape nu le-a găsit. Incidentul a fost comunicat de autoritățile nerecunoscute ale regiunii transnistrene. 

Bărbatul îngropase borcanele cu bani în grădină, marcând locația. Peste o perioadă, el a decis să le dezgroape, dar nu le-a putut găsi. Crezând că a fost jefuit, bărbatul a sunat la poliție.

Timp de două zile, polițiștii au săpat grădina și într-un final au găsit cele două borcane.

În total, pensionarul a ascuns în grădină 20 de mii de dolari și 4 mii de euro. Descoperirea a fost predată proprietarului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: