După culisele concertului din centrul Chișinăului. Organizator: Delia a cerut doar supă pentru echipă și masaj
Full Article 3 minutes read

După culisele concertului din centrul Chișinăului. Organizator: Delia a cerut doar supă pentru echipă și masaj

Artur Suhih, fondatorul și directorul companiei de organizare a evenimentelor Suhih Production, care s-a ocupat de concertele din Chișinău dedicate Zilei Independenței, a făcut, într-un mesaj pe Facebook, mai multe dezvăluiri din culisele spectacolelor. Acesta s-a referit la Delia și cum artista a ajuns să fie inclusă în programul cultural din capitala Republicii Moldova practic pe ultima sută de metri. De asemenea, Artur Suhih a relatat că singurele cerințe pe care artista le-a avut pentru organizator au fost supă pentru echipa sa și un masaj pentru ea, pe care voia să și-l achite din cont propriu. 

Artur Suhih a relatat că, la trei zile distanță de începerea concertului consacrat Zilei Independenței din 28 august, unul din artiștii din program s-a retras, invocând o serie de contradicții interne cu privire la ora ieșirii pe scenă.

Astfel, echipa Suhih Production era nevoită să găsească rapid un înlocuitor. Potrivit lui Artur Suhih, timp de o oră, a fost întocmită o listă cu cinci artiști care erau de acord cu condițiile propuse de companie. Clientul – Guvernul țării – a ales-o pe Delia, care a doua zi după concertul de la Chișinău avea programată deja o evoluție la Oradea, România.

În dimineața concertului, echipa Suhih Production a aflat că zborul București-Chișinău al companiei aeriene Tarom Airlines, cu care Delia și echipa sa urmau să ajungă în Republica Moldova, a fost anulat. Aceasta a încercat să caute curse avia alternative, însă, într-un final, artista a decis să călătorească pe cale terestră până la Chișinău, înțelegând că va ajunge exact în momentul când va trebui să urce pe scenă.

Vreau să vă spun că toți artiștii anunțați pentru concertele de pe 26, 27 și 28 august au lucrat cu sunet live. Și știți care a fost rugămintea Deliei către organizator? Supă după culise, pentru echipă, și un masaj pentru ea la hotel, pe care dorea să și-l achite singură. Rezultatul – urcarea pe scenă la ora anunțată, un show extraordinar și o mulțime de fani în fața scenei”, a povestit Artur Suhih.

Amintim că, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova, sărbătorită anual pe 27 august, în Chișinău au avut loc concerte timp de trei zile. În perioada 26-28 august, Piața Marii Adunări Naționale a găzduit spectacole de excepție cu artiști renumiți, atât locali, cât și internaționali. În cea de-a treia zi de concert, printre alții, pe scenă ar fi trebuit să urce trupa Vama din România, însă, pe 25 august, formația a anunțat că nu va mai evolua. Trupa a explicat că s-a întâmplat din cauza unor „situații imprevizibile legate de organizare, comunicare și planificare”.

Pe 26 august, Guvernul a anunțat că, în locul trupei Vama, în PMAN va evolua Delia.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: