Egor Kreed a aterizat la Chișinău. Interpretul rus va evolua în PMAN alături de colegi de breaslă din Rusia
Full Article 1 minutes read

Egor Kreed a aterizat la Chișinău. Interpretul rus va evolua în PMAN alături de colegi de breaslă din Rusia

Interpretul rus, Egor Kreed , va evolua pe 19 iunie pe scena din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) alături de colegi de breaslă din Rusia – Filip Kirkorov, DAVA și Ivan Dmitrienko. Anunțul a fost făcut de activistul Veaceslav Valico, într-un video postat pe Facebook. Deși presa a fost invitată la Aeroport, Kreed a refuzat să fie filmat și să discute cu presa.

Valico a spus că interpretul este obosit. Totodată, activistul a spus că aceștia nu sunt toți interpreții care vor cânta în concertul dedicat tineretului, dând de înțeles că urmează să ajungă și alți artiști la Chișinău. El nu a spus despre cine ar fi vorba.

În dimineața de 18 iunie, la Aeroportul Internațional Chișinău au sosit interpreții ruși Filip Kirkorov, DAVA și Ivan Dmitrienko. Aceștia vor cânta în PMAN. Valico nu a precizat dacă cei trei artiști vor evolua în locul rapperului rus Morgenshtern, concertul căruia la fel era anunțat, pentru duminică, însă care a rămas „sub semnul întrebării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: