Elon Musk a închiriat Castelul Bran și organizează o petrecere de Halloween cu miliardari și vedete de la Hollywood
Full Article 2 minutes read

Elon Musk a închiriat Castelul Bran și organizează o petrecere de Halloween cu miliardari și vedete de la Hollywood

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, fondatorul Tesla și, de vineri, șeful Twitter, ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată, de Halloween, cu miliardari și vedete de la Hollywood, scrie ProTV România.

Printre invitați s-ar afla actrițele Angelina Jolie și Julia Sandstrom, dar și un alt miliardar, Peter Thiel, fondatorul Pay Pal. Unii dintre invitați au ajuns deja la noi în țară dar asupra întregului eveniment planează o umbră de mister.

Există informații potrivit cărora la Castelul Bran ar urma sa ajungă multimiliardarul Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, dar și actrițele Angelina Jolie și Julia Sandstrom.

De altfel, aceasta din urmă este singura care a confirmat, prin două postări pe Instagram, că se află în România. În prima postare a filmat camera hotelului din București, unde a fost cazată vineri noapte, iar în a doua, din elicopter, Castelul Peleș și împrejurimile, cu titlul „ținutul vampirilor”.

Alături de Elon Musk este anunțată și prezența altor persoane importante din anturajul său cum ar fi Peter Thiel, fondatorul PayPal.

Sursele Știrilor PRO TV spun că toți vor fi cazați la o pensiune de lux din Bran. De altfel, lângă Bran, pe un teren privat a fost cerută o aprobare pentru aterizarea mai multor elicoptere private. Potrivit acelorași surse, în zonă urmeazĂ să aibă loc o petrecere privată cu sute de invitați, vedete de la Hollywood, dar și mai mulți miliardari, oameni de afaceri. Printre ei se numără fondatorul PayPal, dar și Sergey Brin, întemeietorul Google. Miliardarii americani au fost transportați la Bran de la un hotel de lux din centrul Bucureștiului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: