Eroarea tehnică de la Wizz Air. Aeroportul Chișinău anunță: zborurile au fost restabilite
Full Article 1 minutes read

Eroarea tehnică de la Wizz Air. Aeroportul Chișinău anunță: zborurile au fost restabilite

Reprezentanții Aeroportului Chișinău au anunțat că toate cursele Wizz Air au fost restabilite. Se întâmplă după ce călătorii au primit mesaje că zborurile planificate de aceștia le-au fost anulate. Ulterior, pentru NM, responsabilii de la Aeroportul Internațional Chișinău au declarat că în sistemul de rezervări Wizz Air s-a produs o eroare și că operatorul aerian lucrează pentru restabilirea zborurilor anulate. 

„La această oră, toate zborurile au fost restabilite și sunt disponibile pentru rezervări bilete”, au declarat reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău.

În seara zilei de 2 ianuarie, pe site-ul Wizz Air se menționa că toate biletele începând cu mijlocul lunii ianuarie au fost vândute. Iar călătorilor li s-au expediat mesaje că zborurile acestora deja planificate le-au fost anulate. Pe 3 ianuarie, pentru NewsMaker, reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău au declarat că s-a produs o eroare tehnică în sistemul de rezervări Wizz Air și că se lucrează pentru restabilirea zborurilor anulate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: