„Eu cred că nici nu știam dacă nu treceam acel test”. Pavel Voicu, despre cum s-a tratat de COVID-19
Full Article 2 minutes read

„Eu cred că nici nu știam dacă nu treceam acel test”. Pavel Voicu, despre cum s-a tratat de COVID-19

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a spus că dacă nu făcea test la COVID-19, probabil nici nu ar fi aflat că este infectat. Declarațiile au fost făcute în platoul emisiunii „Puterea a patra”, ieri, 26 mai.

„Au fost multe critici când domnul președinte al Republicii Moldova a ieșit și a spus că acest virus poate să treacă și să nu-l observe. Eu cred că nici nu știam dacă nu treceam acel test”, a spus Voicu.

Acesta a declarat că a trecut testul la COVID-19 după ce sora unui angajat s-a infectat cu coronavirus.

„Mi-au spus medicii că este o formă ușoară, o concentrație mică de virus și practic sunt spre etapa de finalizare. De aceea, am stat cred că 7-8 zile acasă, am dat acel test, a fost depistat negativ, am respectat acele 14 zile și m-am întors la serviciu. În toată această perioada am lucrat la distanță”, a declarat ministrul de Interne.

Totodată, Voicu a spus că primele 7-10 zile a primit tratament pentru febră și dureri de cap.

„Aveam dureri și poate înainte de a depista acest virus, însă nu îi atrăgeam atenția. Fiind antrenat în activități puteai să crezi că e din cauza timpului sau de la supraooboseală. Depinde mult de organismul omului, cum este și imunitatea. Eu mă consider sportiv. Eu am fost și sportiv de performanță. Imunitatea este formată din timp și cred că trecea fără să o observ”, a mai spus Voicu.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 7305 cazuri de COVID-19, dintre care 3975 de pacienți s-au însănătoșit, iar 273 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: