„Eu sunt vinovat”. Șor s-a declarat nemulțumit de rezultatul alegerilor parlamentare anticipate
Full Article 2 minutes read

„Eu sunt vinovat”. Șor s-a declarat nemulțumit de rezultatul alegerilor parlamentare anticipate

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, s-a arătat nemulțumit de rezultatul alegerilor parlamentare anticipate. Acesta a spus că își asumă vina pentru acest scor electoral. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul unui briefing de presă, astăzi, 12 iulie. 

„Rezultatul putea și trebuia să fie altul. Sunt mulțumit de rezultatul alegerilor? Nu, nu sunt mulțumit, pentru că Partidul „ȘOR” este unica formațiune care a furnizat un rezultat concret prin fapte, nu prin vorbe. Cine este vinovat de rezultat? Eu sunt vinovat. Eu nu am creat strategia corectă, nu mi-am ascultat echipa. Îmi asum vina. De asta suntem oameni, ca să greșim și să ne corectăm greșelile”, a spus Ilan Șor.

De asemenea, liderul Partidului „ȘOR” a comentat și despre cum a votat diaspora.

„Noi înțelegem că diaspora a determinat rezultatul final al alegerilor. Îmi este dificil să spun cât de cinstite au fost alegerile în diasporă. Nu sunt sigur că cei care trăiesc peste hotarele Republicii Moldova, care vin rar acasă, pot să analizeze dacă au luat o decizie corectă”, a spus Șor.

Acesta a precizat că va continua să transforme orașul Orhei în Monaco.

Menționăm că procesele verbale de la alegerile parlamentare anticipate au fost prelucrate în proporție de 100%. Astfel, în parlament vor accede Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și Partidul „ȘOR”.

Mai exact, PAS a acumulat 52,80% din voturi, Blocul PCRM-PSRM – 27,17% din voturi și Partidul „ȘOR” – 5,74% din voturi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: