Eurovision 2024: reprezentantul Olandei nu va cânta în finala concursului. Decizia organizatorilor 
Full Article 2 minutes read

Eurovision 2024: reprezentantul Olandei nu va cânta în finala concursului. Decizia organizatorilor 

Artistul olandez Joost Klein nu va cânta în finala Eurovision 2024. Anunțul a fost făcut de organizatorii concursului. Urmare a deciziei, în marea finală pe 11 mai vor evolua 25 de artiști. 

Organizatorii concursului muzical Eurovision au anunțat pe 11 mai că artistul olandez Joost Klein nu va participa în marea finală a Eurovision Song Contest din acest an. Se menționează că după prestația acestuia din semifinală, de joi seara, o femeie membră a echipei de producție s-a plâns pe el. 

Poliția suedeză a investigat plângerea iar în timp ce are loc procesul, participarea lui Joost Klein nu ar fi potrivită, au comunicat organizatorii. Aceștia au declarat că au „o politică de toleranță zero față de comportamentul inadecvat la eveniment” și se angajează să ofere „un mediu de lucru sigur pentru întreg personalul de la concurs”. Potrivit organizatorilor, comportamentul lui Joost Klein față de un membru al echipei este considerat o încălcare a regulilor concursului.

Astfel s-a anunțat că marea finală a celui de-al 68-lea concurs Eurovision va continua acum cu 25 de cântece participante.

Pe 10 mai, BBC News a scris că artistul olandez nu a participat la repetiția generală de vineri seara de la Eurovision din motive necunoscute și că organizatorii concursului investighează cazul. Potrivit sursei, Joost Klein era considerat unul din liderii competiției. Piesa lui Joost Klein, „Europapa”, a fost dedicată părinților artistului, care au murit când acesta era copil, iar el le-a promis că într-o zi va participa la Eurovision. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: