Explozia de la Sângerei: Se presupune că explozia ar fi putut izbucni în urma acumulării de gaze (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Explozia de la Sângerei: Se presupune că explozia ar fi putut izbucni în urma acumulării de gaze (VIDEO)

Oamenii legii au efectuat primele cercetări în cazul exploziei produse în orașul Sângerei în urma căreia trei persoane au fost prinse sub dărâmături. Doi oameni au fost salvați iar unul a fost găsit decedat. Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului de către specialiști, se presupune că explozia ar fi putut izbucni în urma acumulării de gaze naturale.

În procesul de deblocare a ruinelor și de căutare a sinistraților, salvatorii au evacuat trei butelii de gaz de tip propan butan.  Mai mult, potrivit primelor investigații în casă era instalată o coloană alimentată la gaze.

În continuare la fața locului lucrează specialiștii pentru elucidarea tuturor circumstanțelor de producere a deflagrației.

Amintim că deflagrația a avut loc în sera zilei de 26 ianuarie. În acest sens salvatorii au desfășurat contra cronometru  operațiunea de salvare și recuperare a doi sinistrați o femei în vârstă de 61 de ani și a unui bărbat în vârstă de 68 de ani. Un alt bărbat deblocat din ruine de echipele de intervenție este decedat.

Potrivit oamenilor legii, pentru lucrările complexe de salvare și deblocare în cadrul misiunii au acționat 74 de salvatori cu 20 unități de tehnică.

Salvatorii continuă monitorizarea situației în urma deflagrației produse într-o casă de locuit de pe strada George Coșbuc din orașul Sângerei. Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului de către specialiști, se presupune că explozia ar fi putut izbucni în urma acumulării de gaze naturale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: