„Fără Pro Moldova, de astăzi înainte, nu se va realiza nimic în politica din Moldova”. Candu anunță că formațiunea a fost înregistrată oficial ca partid politic
Full Article 2 minutes read

„Fără Pro Moldova, de astăzi înainte, nu se va realiza nimic în politica din Moldova”. Candu anunță că formațiunea a fost înregistrată oficial ca partid politic

Partidul politic Pro Moldova a fost înregistrat oficial pe 18 iunie. Anunțul a fost făcut de Andrian Candu pe 22 iunie, într-o conferință de presă la care au participat mai mulți membri ai formațiunii.

„Au fost colectate mai mult de 6 000 de semnături, au fost constituite 23 de organizații teritoriale, iar la începutul lunii iunie noi am organizat Congresul de constituire”, a precizat Candu.

Deputatul Andrian Candu a mai spus că Pro Moldova este un partid modern de centru-dreapta.

„Fără Pro Moldova de astăzi înainte nu se va realiza nimic în ceea ce ține de viața politică din R. Moldova. Nu ne referim la numărul de deputați, dar la expertiza și la experiența pe care o au colegii în diferite domenii. Și nu doar cei din parlament”, a mai spus Candu, referitor la discuțiile și negocierile cu alte partide parlamentare.

Întrebat dacă Pro Moldova va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale, Andrian Candu a răspuns că acest lucru urmează să fie discutat în cadrul echipei.

Amintim că, pe 19 februarie, șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, au anunțat că părăsesc PDM și înființează un nou grup politic, cu denumirea Pro Moldova. Ulterior, mai mulți deputați din cadrul PDM au aderat la acesta.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: