Fata de 14 ani, răpită în România de lângă părinți de patru indivizi mascați, a fost găsită în alt oraș
Full Article 2 minutes read

Fata de 14 ani, răpită în România de lângă părinți de patru indivizi mascați, a fost găsită în alt oraș

Fata de 14 ani a fost găsită pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov, anunță polițiștii sibieni.

Amintim că o adolescentă de 14 ani din localitatea Tălmaciu, județul Sibiu, a fost răpită de acasă. În noaptea de duminică spre luni, 9 ianuarie, patru bărbați mascați au luat cu forța minora și au obligat-o să se urce într-un autoturism care, ulterior, s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Poliția a fost alertată despre caz de către părinții fetei, în jurul orei 4:00 dimineața.

Din cercetări a reieşit că la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forţa de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută”, transmite Poliția din Sibiu.

Cei patru au fost prinși de un echipaj de poliție rutieră. Agenții au recunoscut mașina dată în urmărire, i-au văzut pe suspecți și i-au oprit. Bărbații au fost încătușați și duși la Poliție, iar căutările minorei au continuat.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: