Femeie din Cantemir, stropită cu benzină și incendiată de „iubit”. A refuzat îngrijirile medicale și depunerea plângerii
Full Article 50 second read

Femeie din Cantemir, stropită cu benzină și incendiată de „iubit”. A refuzat îngrijirile medicale și depunerea plângerii

O locuitoare a raionului Cantemir ar fi fost stropită cu benzină și incendiată de concubinul ei. Femeia este internată la moment în spital, totodată aceasta refuză să depună mărturii la poliție. 

Ofițera de presă a IP Cantemir, Cristina Ciobanu, a declarat că poliția a fost sesizată despre caz de Autoritățile Publice Locale pe 2 octombrie.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbatul în vârstă de 51 ani în urma unui conflict cu concubina sa, ar fi stropit-o cu benzină şi a incendiat-o.

În rezultat, femeia de 44 ani s-a ales cu leziuni, însă aceasta a refuzat să se adreseze după ajutor medical şi să depună mărturii. În urma intervenției poliției, victima a fost internată în spital, iar starea acesteia la moment este stabilă.

Bănuitul a fost reţinut pentru 72 ore, iar la moment se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: