Fetița de doi ani, care a căzut de la etajul 8 al unui bloc din capitală, se simte mai bine
Full Article 1 minutes read

Fetița de doi ani, care a căzut de la etajul 8 al unui bloc din capitală, se simte mai bine

Fetița de doi ani, care a căzut, pe 11 iulie, de la etajul 8 al unui bloc din sectorul Botanica al capitalei, se simte mai bine. Informația a fost confirmată pentru NM de purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului (IMC), Maxim Cazacu. Potrivit lui, copila a fost transferată din Secția reanimare în Secția pediatrie.

Potrivit lui Maxim Cazacu, fetița este la moment conștientă. Aceasta urmează să mai rămână internată în spital încă circa cinci zile, după care va fi externată.

Întrebat de NM cum s-a întâmplat că fata a supraviețuit în urma căderii de la o înălțime atât de mare, Maxim Cazacu a precizat că minora a căzut pe o plasă, care a amortizat din impact.

Amintim că o fetiță de doi ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc din sectorul Botanica al capitalei. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 11 iulie. În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că geamul apartamentului era deschis, minora fiind lăsată pentru câteva minute fără supraveghere a urcat pe pervaz și sprijinindu-se de plasă a căzut în gol.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: