FlyOne are din nou probleme. Un zbor planificat pentru luni a fost anulat, iar mai multe suferă întârzieri
Full Article 2 minutes read

FlyOne are din nou probleme. Un zbor planificat pentru luni a fost anulat, iar mai multe suferă întârzieri

Compania FlyOne a anulat un zbor, planificat pentru 17 iulie, din și spre Chișinău. În același timp, mai multe curse ale companiei se rețin. Contactați de NM, reprezentanții FlyOne au declarat că o aeronavă are o defecțiune tehnică. 

Pe 17 iulie, patru curse planificate de Fly One întârzie. Este vorba despre zborul Frankfurt-Chișinău, planificat pentru ora 13:00. Potrivit panoului online de la Aeroport, cursa se reține și urmează să decoleze la ora 15:30.

Un alt zbor care se reține este Parma-Chișinău. Era planificat la ora 15:10, dar va decola la 16:50.

Și cursa Tirana-Chișinău întârzie. Aceasta era planificată la ora 16:10, însă va decola la ora 16:35.

Pentru data de 17 iulie, Fly One a anulat cursa Milan Malpensa-Chișinău. Aceasta era planificată pentru ora 22:40.

A întârziat și zborul Chișinău-Parma. Urma să decoleze la ora 09:30. Potrivit panoului de la Aeroport, acesta s-a reținut până la ora 11:10. Și Chișinău-Tirana are modificări în orar. Va decola la ora 12:55, dar era planificat pentru ora 12:00. Cursa Chișinău-Istanbul la fel se reține. Era planificată la ora 13:30, dar se reține până la ora 14:20.

Iar zborul Chișinău-Milan Malpensa, planificat pentru ora 17:00, a fost anulat.

„Cauza este o defecțiune tehnică la una dintre roțile avionului”, a precizat pentru NM Alexandra Gîrbu, reprezentanta FlyOne.

De menționat că întârzie și cursa Vienna-Chișinău. Era planificată de Austrian Airlines AG pentru ora 12:45, dar se reține până la ora 13:15.

Tot pe 17 iulie, cursa Chișinău-București planificată de Tarom pentru ora 10:05 s-a reținut până la ora 10:28. Și zborul Chișinău-Istanbul, planificat de Turkish Airlines, s-a reținut. Era planificat pentru ora 09:50, însă a decolat la ora 10:24.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: